2016. június 19., vasárnap

Jessica Park: Lélegezz velem!!

Sziasztok, Anett vagy és ma egy számomra különleges könyvet fogok bemutatni.

Fülszöveg: Szülei halála után Blythe McGuire-t magával rántja a gyász, alig tud a felszínen maradni, miközben a Matthews Egyetemen az utolsó évén igyekszik átvergődni. Aztán egy véletlen találkozás mindent megváltoztat: tagadhatatlan vonzalom ébred benne a sötét hajú végzős, Chris Shepherd iránt, akinek a múltja talán még sajátjánál is bonyolultabb. Ahogy a kapcsolatuk elmélyül, Chris magához téríti a lányt a bódulatból, ami azóta fojtogatja, hogy egy tűzeset megfosztotta a fél családjától. Blythe gyógyulni kezd, lassan meg is szereti a fiút, aki segít neki új utakat találni a gyönyörhöz és önmaga felfedezéséhez. Ám miután Blythe nyugodtabb vizekre evez, rádöbben, hogy Christ még mindig nyomasztja családjának fájdalmas múltja. A sötét örvények a mélybe húzzák a fiút, és talán Blythe az egyetlen, aki megóvhatja a vízbe fúlástól.

Ez a könyv egyszerűen hihetetlen és gyönyörű két ember szerelméről, akit a sors hoz össze, és mind tudjuk, hogy a sors sosem téved.......

Bylthe 21 éves egyetemista, aki nem képes túllépni családja halálán. Barátai nincsenek, a pasik kerülik, hiába próbálkozik is, mivel a gyász a külseje elhanyagolásához visszavezethető. Egyik nap a kampuszon váratlanul egy kedves és vicces fiúval , Sabin-nal fut össze, akivel kellemes csevegést folytatott. Délután eldöntötte, hogy elmegy sétálni egyet a közeli tóhoz, hogy levegőzzön. A partján lát egy dús éjfekete hajú félmeztelen férfit, aki kacsázott. Figyelte!! A srác ezt észrevette és odament  hozzá. Őrjítően jóképű ez az ember. Miután túl voltak a bemutatkozáson, Chrissel ( így hívták) egy csodálatos délutánt töltöttek együtt. Rájött, hogy nem gyászolhat egész életén keresztül. Futni kezd el járni, mivel az kitisztítja fejét. Chrissel rengetegszer lejártak a tó partra és még a családjával is megismerkedett. Kiderült, hogy Chris-nek Sabin a testvére, de rajta kívül még volt kettő, Estelle és Erick. Jó barátság alakul ki köztük és Blythe még az egyetlen családtagjával is kibékül, testvérével, James-sel.
Kivirul!!
Bylthe kezd megváltozni, egyre boldogabb lesz és Chris iránt is gyengéd érzéseket táplál, ami azt bizonyítja, hogy rendkívül forró és szexi kalandokba keverednek.

Ám ahogy főhősnőnk egyre jobban rátalál önmagára, Chris annál rosszabbul lesz. A múlt démonjain nem tud túllépni, főleg, hogy a testén lévő hegek is örökre erre fogják emlékeztetni. Blythe az egyetlen ember, aki segíthet szerelmén, hogy megküzdjön az emlékektől. De amikor megpróbálja megakadályozni Christ abban, hogy rossz döntéseket hozzon.... elmenekül.

Blythe ezt nem hagyja annyiban és amikor a sors újra összehozza őket , rájönnek, hogy a  őket az Isten is egymásnak szentelte. Kiderül, hogy életük legrosszabb élményén, amin keresztülmentek, azt együtt élték át.......
Most már csak rajtuk a döntés, hogy megakadályozzák azt , hogy legyőzzék démonjaikat. Vajon sikerül nekik???

Fantasztikus könyv, ami bemutatja, hogy a múlt az a múlt és azon már nem lehet változtatni, de jövőt szebbé lehet tenni, úgy, hogy hiszünk és lélegzünk. Bemutatja, hogy a szerelem milyen erős és legyőzhetetlen  tud lenni. Letehetetlen könyv, mindenkinek ajánlom.

Szereplők:
Blythe McGuire:  Ő egy fejlődő személyiség, hogy szinte a padlóról állt fel és sikerül neki a megjavulás és rengeteget tesz érte, hogy neki és testvérének boldog jövője legyen. Ahogy segít Chrisnek, hiába nem engedi neki, rendíthetetlen azzal kapcsolatba, hogy ő is meglelheti az örömét és otthagyhatja a múltján. Csodálatos volt számomra, hogy egy ilyen tragédia után, hogy lendült túl rajta és egy erős nő lett belőle.

Chris Shepherd: Vívódó személy, aki képtelen gyerekkori traumáját hátrahagyni. Rendkívül segítőkész és biztató volt azzal kapcsolatba, hogy Blythe megtalálja a boldog helyét, Mikor ezt elérte, főszereplőnk segítségét viszont nem tudja elfogadni. Mégis a szerelem megtalálja és reméli, hogy sikerül neki is megtalálni a hőn áhított csodás jövőt egy olyan nővel, aki ugyanazt élte át, mint ő csak más értelembe.

Értékelés: 10/9
Tetszett: Ahogy kialakult Bylthe és Chris között a szerelem és az erős kapcsolat Chris testvérei között
Nem  tetszett: Hogy Chris ennyit szenved és mégsem képes a segítséget elfogadni és, hogy Blythe Chris miatt szexfüggő lesz :P





Kedvenc karakterem: Sabin Shepherd
Kedvenc idézetem: - Jajj istenem abba ne hagyd- könyörgök
  - Lélegezz kicsim! Egyáltalán nem akarlak bántani.
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 440
Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor itt kedvezményesen megrendelheted: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jessica-park-left-drowning-lelegezz-velem-7061

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése