2016. augusztus 12., péntek

Samantha Young: London Road

Sziasztok! Samantha Young London Road című könyvét fogom ma bemutatni!

Fülszöveg:

Johanna egész élete a családja, legfőképpen az öccse, Cole körül forog. Apa nélkül, egy magatehetetlen anya mellett, kiskora óta ő egyengeti Cole sorsát. Kémia ide vagy oda, még a pasikat is aszerint választja ki, mekkora anyagi támogatást remélhet tőlük.
Cameron McCabe-hez azonban zsigerileg vonzódik. Elég csak ránéznie a szexi pultosra, máris liftezni kezd a gyomra. Felötlik benne, mi lenne, ha most az egyszer a saját igényeit helyezné előtérbe.
Cam is heves érdeklődést mutat Jo iránt, de a lány olyan áthatolhatatlan falat vont maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki keresztülverekszi magát rajta.

Miután azonban Cam beköltözik a szomszédba, egyre nehezebben tudnak megálljt parancsolni az érzelmeiknek. Főleg mert Cam mindenáron meg akarja fejteni Jo titkát… még ha téglánként kell is
lebontania a falat.

Ezt a könyvet kedves barátnőmtől kaptam szülinapomra. Annyira megfogott a tartalma, hogy abba is hagytam az éppen akkor aktuális olvasmányomat, de ezt egyáltalán nem bántam meg, sőt……
Egy igazán humoros,  fantasztikus könyvet tehettem magamévá alig 1 nap alatt, ahol a mellékszereplőket is kedvenceinknek mondhatunk. Szóval nézzük:

A könyv a 24 éves Johanna Walkerről szól, aki a családja megélhetőségét próbálja biztosítani azzal, hogy gazdag pasasokkal kezd együtt lenni ( mármint nem csak úgy).

Jo-t már a Dublin Streetben is megismerhettük és sajnos jöttek nálam az előítéletek. Miért nem talál egy jobban kifizetődő állást? Miért nem próbálja megvalósítani az álmát?

Az első részben ezek a kérdések mind felötlöttek bennem. Sőt eléggé ellenszenves is volt számomra, hogy még a barátnője kiszemeltjét is próbálja elhódítani tőle, aki persze jóképű, humoros és…….gazdag. De persze Braden már beleszeretett Joss-ba, Dublin Street-i könyvünk főszereplőjébe.

Nah de kanyarodjunk is vissza a London Road-hoz. Itt jobban megismerhetjük Jo életét és mondhatni az előítéleteim el is szálltak. Jo édesanyja egy alkoholista hárpia, apja elhagyta őket ( legnagyobb örömére) és a lánynak csak egyetlen jó dolog volt az életében, testvére, Cole.

Az ő életét tartotta mindig szem előtt, hogy neki jó legyen. Úgy tűnt végre megtalálta a cukros bácsit és végre nyugodtan élhet öccsével, de nem számított a kitetovált, munkanélküli, tökéletlen és igen jóképű rosszfiúra.. Cameron McCabe-re.

Első találkozásukkor rögtön érezhető volt köztük az utálat és a szexuális vonzalom. Jo remélte többet nem is látja, de a srác beköltözött a szomszédjába és még az sem könnyítette meg a dolgát, hogy újdonsült munkatársaként is üdvözölhette.

Úgyhogy nem, de igazából nem is nagyon akarták elkerülni egymást.  És persze mindannyian tudjuk, hogy az érzelmeknek nem lehet akadályt szabni. Cole és Cam is nagyon jóba lettek, sőt a fiú példaképként tekintett a férfira.

Kezdett minden alakulni, a cukros bácsit is passzolta, mivel Jo úgy érezte, hogy sikerül, így is megélnie és boldogak lehetnek, de mégse……….

Egy váratlan vendég és egy váratlan agresszív apa nem könnyíti meg a dolgukat, ami lehet, hogy a kapcsolatuk végét is jelentheti??


Nagyon jó olvasmány volt, rendkívül valóság hű, hogy nem mindig gazdag és tökéletes a férfi, mint Breaden a Dublin Street-ben, hanem mindenkinek vannak hibái. És olyan romantikus, hogy a legnagyobb gondban sem hagyják egymást hátra.

Tetszett, hogy Joss és Braden kapcsolatából is kaphattunk egy kis ízelítőt, de nem csak belőlük, hanem úgy alapvetően mindenkiből és új szereplők is csatlakoztak hozzájuk, akiket imádtam, főleg  Olíviát és Natet, akikről majd a 3.részben olvashatunk, ami hamarosan megjelenésre kerül.
Mindenkinek ajánlom aki szereti a tökéletlen, de annál nagyszerűbb szerelmet és a hihetetlenül humoros és imádni való karaktereket!!!

Értékelés: 10/10
Kedvenc karakter: Olivía
Kedvenc idézetem: „ Gáz vagy haver- vigyorodott el Olivía, amikor fejhangon rikoltozó kommentátorfelüvöltött: -KO
 Nate megjátszott sértődöttséggel  nézett rá.
- Várj csak jenki! Most próbáltam ki először  ezt a játékot.
- Én is.
- Jó, de neked kisebb az ujjad, gyorsabban tudod nyomogatni a gombokat
Olivíából kitört a nevetés
- Még a kifogásaid is bénák
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 450


Itt megvehetitek kedvezményesen:Megrendelés
Itt megnézhetitek a Dublin Street-et:Megtekintés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése