2016. június 16., csütörtök

Jessica Sorensen: Callie, Kayden és a véletlen



Helló Könyvmolyok! J

Ma egy igazán rendkívüli olvasmánnyal készültem nektek ami nem más, mint Jessica Sorensen: Callie, Kayden és a véletlen.
Fülszöveg:
Sorsszerű a szerelmük?

Kayden megtanulta, hogy az egyetlen esélye a túlélésre, ha némán tűri a szenvedést. Ha szerencséje volt, meg tudta húzni magát, és tette a dolgát, kibírta egyik napot a másik után. Ám egy este úgy tűnt, végül mégis oda a szerencséje – és az élete… míg fel nem bukkant egy Callie nevű lány, éppen időben, hogy őrangyalként megmentse. Callie nem hisz a szerencsében. A tizenkettedik születésnapján történt szörnyűség óta nem. Miután túlélte a borzalmat, eltemette magában az érzelmeit, és megfogadta, hogy soha senkinek nem árulja el, mi történt. Most, hat évvel később, még mindig küszködik ezzel a fájdalmas titokkal, ami kis híján felemészti. Amikor a sors úgy hozza, hogy Kayden és Callie ugyanarra az egyetemre kezd járni, a fiú elszánja magát: megismerkedik a gyönyörű lánnyal, aki megtörte a végzetét. A csöndes és visszahúzódó Callie még mindig fél bárkit is beengedni a világába. Kayden azonban biztos benne, hogy Callie okkal tért vissza az életébe. És minél inkább igyekszik a lány életének részévé válni, annál inkább rádöbben, hogy ezúttal ő szorul megmentésre…

A történet egyszerűen gyönyörű és felemelő. A könyv  a szerelem gyógyító erejéről szól és, hogy nincsen olyan ember aki ne léphetne túl a múltján, hiszen ez a két fiatal megtette és nem is akárhogyan…….
Callie 17 éves lány és egyetemre készül, amit már időtlen idők óta várt, hogy háta mögött hagyhassa a várost, amelyben él.  Egy buliban kezdődik történetünk amelyben két főhősünk megmagyarázhatatlan körülmények között találkozik….. Callie különös zajra lesz figyelmes a hátsó udvarban . Kiabálásra.  Egy férfit és egy fiatal fiút pillant meg, aki nem más, mint Kayden Owenst.  A férfi, a srác apja. Veri… nagyon durván.  Miután a félholtra vert fiút ott hagyja „édesapja” Callie a segítségére siet.  Lekötszerezi és beköti a sebeket, amiért Kayden nagyon hálás és felfigyel a lányra.
4 hónappal később…
Kayden főiskolai capmuson pakolja ki cuccát és az eligazításra siet. Egy lányba ütközik bele sietségébe, akit nagyon ismerősnek tart.  A lány nem más volt, mint Callie. Kayden úgy gondolta játszik egy kicsit a csajjal. Próbált ismerkedni és flörtölni, de Callie visszahúzódó és óvatos volt, és csak egy egyetlen emberhez, mert közeledni, meleg barátjához, Seth-hez. Kayden legjobb barátjával próbálják társaságukba vonni a párost. Sikerül is nekik és rengeteg kalandba keveredik a 4-es, de Kaydent csakis Callie érdekli. Finoman és lassan közelednek egymáshoz és bimbódzik szerelmük.

Callie szeretne megbízni Kaydenbe, de gyerekkori traumája utoléri és nem tud menekülni előle… de ezzel nem ő az egyetlen, hiszen Kaydent is démonok gyötrik.
Szerelmük azonban kiteljesedik, megbíznak egymásban és próbálják együtt átvészelni a tragédiákat. Kérdés, vajon sikerül is nekik?
Ha felkeltette érdeklődésedet itt megrendelheted  kedvezményesen:http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/jessica-sorensen-callie-kayden-es-a-veletlen-6673


Személyem bőgött ezen a könyvön, hiszen olyan óvatosan közeledtek egymáshoz az elején és ahogy haladtunk a történet végére úgy teljesedett ki szerelmük és semmi se tudta ezt lerombolni. Érzéki és romantikus történet, melyet a kissé keserű zárás, de a folytatás boldog végkifejlete tett teljesség.

Mindenkinek ajánlom mindkét részét.

Értékelés: 10/10
Kedvenc karakterem: Seth
Kedvenc idézetem: „ Tudom, hogy helytelen az, amit teszek, de nem bírom abbahagyni. Flörtölök Callie-vel, keresem a kifogásokat, hogy megérintsem, hogy megnevettessem.
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 338

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése