2016. június 20., hétfő

Lacey Weatherford: Crush- Bizsergés



Helló mindenkinek! Anett vagyok és ma egy derűs kellemes könyvet fogok bemutatni.

Fülszöveg:  
 
Cami Wimberley-nek van egy terve, és ebben a tervben nem jut hely a pasiknak – főleg minden idők legvadabb partiállatának, Hunter Wildernek nem, mindegy milyen jóképű és karizmatikus. Cami gyönyörű, végzős, elképesztően tehetséges, jó tanuló, s mindent megtesz azért, hogy bekerüljön álmai főiskolájára, musical szakra. Minden tökéletes. Hunter Wilder nem akar barátnőt – attól most csak túl bonyolulttá válna az élete. Főleg Miss Jókislányt nem akarja, de akkor miért nem tudja levenni róla a szemét? Megpróbálja tartani tőle a három lépés távolságot, de a sors mintha a másik karjaiba taszítaná őket. Régóta nyilvánvaló mindenki számára, hogy tetszenek egymásnak.

A 17 éves Cami határozott és megpróbálja a maximumot kihozni magából. Szépséges vörös hajkoronájával számos fiút el tudna csábítani, mégis a tanulásra koncentrál. A suli egyik legjobb tanulója. Van egy remek barátja, Clay, aki többet érez, de Cami ezt nem is sejti, addig amíg furcsán nem kezd viselkedni. Jól kezd öltözködni, új kocsit vesz és flörtöl vele. Új iskola társa sem könnyíti meg helyzetét, hiszen Hunter is szemet vetett Camira, és mire észbe a kap a lány is hihetetlenül kívánja a rosszfiút.
 
Hunter újként érkezik a középiskolába és egyből a „menők” táborát erősíti, hiszen mindenben benne van . Piálás, drogozás, bulizás és csajozás, minden ami belefér. Hihetetlenül jóképű fekete hajával és mézszínű szemével. Nem hitte, hogy a suli egyik legjobb tanulójára szemet fog vetni és elkezd vele flörtölni. 

Randira hívja, együtt lógnak, smárolnak és kezd kialakulni kapcsolatuk. Hunter próbálja magát távol tartani a lányt magától, de nem tud neki ellenállni és Cami sem ellenkezik szerelmük kialakulásában. Csak van egy kis bökkenő. 
Clay!

Mindenben próbálja megakadályozni Camit és Huntert. A lányt ezt már borzalmasan idegesíti és elbeszélget Clay-jel. Megegyeznek, hogy nem lesz köztük több, mint barátság, hiszen kezd beleszeretni Hunterbe. Clay láthatólag javulni kezd, de ez csak a látszat??? Vagy Hunter sem az akinek mutatja magát?? És talán egy 3 hónappal ezelőtti titokra is fény derül??

Szereplők:

Cami Wimberley: Cami egy nagyon szerethető személy. Kedves, aranyos és elővigyázatos. Rendkívül szerény, ahhoz képest, hogy gazdag, jó tanuló, szép és még tehetséges is. Nagyon aranyos volt, ahogy tudta kezelni a helyzetet Clay-jel és ahogy védte magát eleinte Hunterrel szemben. De amikor összejöttek olyan remek párost alkottak, hogy a jó kislány a rosszfiúval kavar. Egy szó, mint száz IMÁDTAM.

Hunter Wilder: Ő a tökéletes „bad boy” megtestesítője. Címlapot érő kinézete mellett minden ami rossz, azt vállalja. Eleinte nem csíptem, hiszen szörnyen nyomult Camira, de ahogy kezdték egymást megismerni megmutatta a védelmező és kedves énét. 

Ez a könyv egy könnyed kis délutáni regény, hiszen rövidsége ellenére, úgy fogynak a lapok és észre sem veszed, hogy befejezted és még akarsz belőle, de 3 része egyelőre ezzel az eggyel kell beérnünk L Nagy kár!!!! 

 


 
Értékelés:10/10

Kedvenc karakterem: Hunter Wilder
Kedvenc idézetem: 

- Abban a pillanatban, amikor megláttalak, tudtam, hogy bajban vagyok. Meg akartalak csókolni, meg mindenféle kimondhatatlan dolgot művelni veled.
- Már megint azok az átkozott kimondhatatlan dolgok… Hát mihez kezdjek velük- leheltem derűs csókot az ajkára.
Elvigyorodott, és karamellel pöttyözött szemében csibészes fény csillant.
- Szerintem eljött a ideje, hogy megmutassam….
Tetszett: ahogy mindkettejük szemszögéből el volt mesélve a történet
Nem tetszett: Ilyen nem volt
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 286


Ha felkeltette érdeklődésedet, itt kedvezményesen megrendelheted: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/lacey-weatherford-bizserges-6869




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése